"TECHNOLOGIE VOOR WARME ZORG"


Algemeen

U bent wat ouder en gaat misschien minder vaak de deur uit. Natuurlijk wilt u dan wel betrokken blijven bij wat er in uw omgeving gebeurt. Logisch toch?! Want, hoe leuk is het om regelmatig met uw kinderen bij te praten of gezellig te babbelen met uw kleinkinderen of kennissen. Houdt u van gezellige spelavonden? Geen probleem. U kunt op afstand spellen doen met uw kinderen, kleinkinderen, vrienden en kennissen.

 

Talloze mogelijkheden
Dit is bijvoorbeeld mogelijk met de inzet van de juiste zorgtechnologie. Denk aan Uw Compaan, een tablet waarmee u onder andere kunt beeldbellen en online spellen kan spelen. En, wat dacht u van Tessa? Tessa is een zorgrobot die u helpt als u vergeetachtig bent. Zo helpt Tessa u te herinneren aan het moment waarop u uw medicijnen moet innemen. Maar Tessa kan ook berichtjes van uw kleinkinderen aan u voorlezen of een muziekje afspelen. 

 

Zorgtechnologie thuis
Als u nog thuis woont kunt u gebruik maken van verschillende technologieën, zoals een tablet of een robotkat. Maar ook een medicatiedispencer kan ondersteuning bieden als u deze wel eens vergeet in te nemen. Vraag er naar bij uw wijkverpleegkundige. De kosten van de aanschaf of het gebruik zijn per persoon verschillend en worden soms zelfs vergoed door de zorgverzekeraar.  

 

Ontdek de mogelijkheden
De wereld van de technologie is groot en er zijn talloze mogelijkheden. Ontdek welke technologie u aanspreekt. Wilt u uw wereld vergroten of wilt u liever een hulpmiddel die uw situatie veiliger maakt? Kijk op www.technologievoorwarmezorg.nl wat er allemaal mogelijk is en wat er in onze regio al aan technologie ingezet wordt.

 

 

 

 

Heeft u vragen? Of heeft u een wens voor de inzet van een bepaalde zorgtechnologie?

Neem contact op met info@technologievoorwarmezorg.nl

 

 

Binnen Ludgerus houden onze wijkverpleegkundige Caya Jonker en Carlijn van Dorth zich bezig met zorgtechnologie. Voor vragen kunt u ook eerst bij hen terecht.

Dat kan telefonisch via: 0570-661950

of mailen naar c.jonker@ludgerus.nl of c.vandorth@ludgerus.nl