Werken bij Ludgerus


 

Op dit moment hebben wij onderstaande leuke vacature vacant.  

  • Verzorgende IG (MZ) Contracturen in overleg; 16 tot 24 uur

 


Ludgerus is een wooncomplex met 250 sociale huurwoningen voor mensen vanaf 60 jaar, die graag zelfstandig blijven wonen in een gemeenschap wonen die omziet naar elkaar. Kenmerkend voor Ludgerus is de focus op samen actief leven met een hoge mate van betrokkenheid van bewoners. We bieden een uitgebreid servicepakket dat erop is gericht, dat bewoners zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen. De ondersteuning bestaat onder andere uit 24 uur per dag alarmopvolging, hulp bij het huishouden, verpleging of bij de persoonlijke verzorging. Er is een uitgebreid activiteitenprogramma voor en door bewoners, met ondersteuning van een vrijwilligerscoördinator. Zo blijven we samen actief leven!

 

Ludgerus omarmt positieve gezondheid: een benadering binnen de gezondheidszorg die een betekenisvol leven van mensen centraal stelt. De nadruk ligt op de veerkracht, eigen regie en het aanpassingsvermogen van de mensDit vertaalt zich naar een grote groep actieve bewoners (vrijwilligers) die zich met elkaar inzet om Ludgerus een fijne woonomgeving te laten zijn voor iedereen.

 

Er werken zo'n 40 mensen bij Ludgerus: een overzichtelijke en betrokken organisatie, een prettige werkomgeving waar iedereen elkaar kent en er voor elkaar is. Het Ludgerus team levert ondersteuning in de vorm van service, welzijn en zorg.

 

Vind je het leuk om kennis te maken met ons? Ook als er geen vacatures zijn, ben je van harte welkom. Neem vooral contact met ons op.