Inschrijven

Wij verhuren onze woningen via het regionale woonruimteverdeelsysteem van Woonkeus Stedendriehoek. Voor het actuele aanbod in de Stedendriehoek kunt u de website bezoeken: https://www.woonkeus-stedendriehoek.nl

U kunt op deze site een zoekprofiel aanmaken. Vult u het volgende in: Deventer, Keizerslanden, appartement met lift, 1 slaapkamer. Kruis de optie zorgwoningen niet aan.


Veiligheid

Als mogelijke toekomstige bewoner van Ludgerus wilt u zelfstandig blijven wonen, maar heeft u wellicht wel behoefte aan een veiliger woonomgeving. Dan zit u goed bij Ludgerus, onder meer omdat al onze woningen beschikken over een alarmeringsysteem. Er is namelijk 24 uur per dag een medewerker in het complex aanwezig om de alarmering in de gaten te houden. Bovendien zijn alle toegangen van het gebouw beveiligd met camera’s.

Sinds 2001 beschikt Ludgerus over een loopbrug die de verschillende bouwdelen met elkaar verbindt. Hiermee kunt u alle woningen binnen het complex bereiken.

Huisdieren

Ludgerus vindt het heel vanzelfsprekend dat u uw huisdier wilt meenemen als u hier komt wonen. Dat is dan ook geen enkel probleem. Wel dient u te zorgen voor een achtervanger, voor het geval u (tijdelijk) niet in staat bent om voor uw huisdier te zorgen, bijvoorbeeld vanwege een ziekenhuisopname. Vanzelfsprekend mag uw huisdier geen overlast veroorzaken voor andere bewoners, maar daar gaan wij natuurlijk niet van uit.

Appartementen

Ludgerus bestaat uit 250 appartementen. De woningen, waarvan drie typen bestaan, hebben een oppervlakte van 60 tot 70 vierkante meter en bestaan uit meerdere vertrekken. Iedere woning is onder meer voorzien van een balkon en een inpandige berging. Alle appartementen zijn bereikbaar via vier liften en beschikken over een eigen afsluitbare berging in de kelder van het gebouw – handig voor het stallen van een fiets of bromfiets. Bij een deel van de woningen ligt de voordeur aan een binnengalerij. Deze staat in directe verbinding met de fraaie binnentuin. En ook met het dienstencentrum, waar de bewoners veilig en droog komen via de loopbrug.